Ook last van groene klinkers op uw oprit of terras?

Huidige toestand Iedereen heeft wellicht klinkers liggen op zijn oprit naar de garage toe. En ook rondom het huis. En in de tuin. Kortom klinkers heeft iedereen wel ergens liggen rond het huis. Na verloop van tijd worden die heel erg vuil en glad. Door mos en/ of de groei van algen slaan je mooie klinkers na een tijdje zelfs groen uit. En dan begint iedereen er aan om die terug proper te krijgen. In de meeste gevallen schaffen we ons dan een speciaal product aan om de groene aanslag te verwijderen. Helaas, vaak is het een product dat maar half  of tijdelijk werkt. Bovendien is het ook vaak van chemische aard qua samenstelling.   Gevolg? De klinkers zijn met een beetje geluk voor een weekje terug beter, maar na verloop van tijd zal de groene aanslag terug zichtbaar zijn. Ook zijn er producten die zodanig chemisch inwerken dat uw klinkers beschadiging zullen vertonen en de plantengroei rond de klinkers gedood wordt.   Oplossing? Als je groene aanslag op klinkers buiten wilt verwijderen, moet je dat op lange termijn bekijken. Zorgen dat je een symbiose maakt tussen verwijderen, onderhouden en met respect voor het leven. Je kunt al geruime tijd producten op de markt vinden die daar perfect hebben op ingespeeld. Deze producten tegen groenaanslag zijn gemaakt op basis van enzymen en bacteriën. Levende organismen met andere woorden. Je hebt dergelijke producten zowel in poedervorm als in vloeibare vorm. De eerste maal moet je redelijk wat product gebruiken. En na verloop van tijd steeds minder en minder. [clickToTweet tweet="Als je groene aanslag op klinkers buiten wilt verwijderen, moet je dat op lange termijn bekijken." quote="Als je groene aanslag op klinkers buiten wilt verwijderen, moet je dat op lange termijn bekijken."]   Hoe het product gebruiken?
  1. Het product het liefst vermengen in lauw water.
  2. Zorgen dat de te behandelen klinkers of paadjes droog liggen.
  3. Daarop doe je redelijk wat van uw mengsel en laat dat goed zijn werk doen. De enzymen en de bacteriën beginnen als het ware de groene aanslag te verorberen. Na een tijdje zal je merken dat die groene aanslag perfect met een bezem kan worden weggeveegd.
  4. Je zorgt na enkele dagen dat je opnieuw hetzelfde ritueel doet, alleen een beetje minder doseren nu. En opnieuw zal het product zijn werk doen. En dat herhaal je tot de groene aanslag volledig is verdwenen. Nadien reinig je uw klinkers op regelmatige basis met het product in uw poetswater. Dat is dan het onderhoudende effect van dergelijk product.
  Het is volledig ecologisch, wat een groot voordeel is! 
  • Het heeft een langdurige werking.
  • Het werkt beschermend en heeft een onderhoudend effect.
  • De verhouding tussen prijs en kwaliteit is meer dan verantwoord.
  Al meer dan 100 mensen kochten dit jaar bij ons één van onze producten om hun groenaanslag te verwijderen. Bekijk dus zeker ook onze producten tegen groenaanslag in onze online winkel.