Hoe ontstaat groene aanslag?

Buitenmuren verkleuren door weer en wind. Een groene schijn verschijnt, vormt zich tot mos en dat oogt lelijk en onverzorgd. Het is ook bijzonder slecht voor de muur die niet meer kan ademen en na verloop van tijd schimmels op het groene mos toont.

Slimme aanpak

Vergeet het chemische product uit de doe-het-zelf zaak. Het werkt eenmalig, en beschadigt je muur en je handen als je het niet goed aanpakt.We werken beter op een ecologische en doordachte manier met langdurig effect. Omniclear basic is:
  • Volledig ecologisch en milieuvriendelijk
  • Betrekkelijk goedkoop
  • Ook bruikbaar op je oprit of terras
Bovendien heeft Omniclear Basic enkel positieve neveneffecten, zoals het verdrijven van mierenkolonies.

Hoe gebruik ik Omniclear?

  • Zorg dat de muur droog is.
  • Meng het product met lauw water.
  • Behandel de volledige muur
De enzymen en bacteriën gaan meteen aan de slag. Ze eten als het ware de groene aanslag op en na enkele dagen zie je het effect. Een eerste keer gebruik je beter een hoge dosis. Als de muur weer droog is, herhaal je de behandeling met een kleinere dosis. Nadien kan je periodiek een reinigingsbeurt inlassen met een minimale dosering. Al meer dan 100 mensen kochten dit jaar bij ons één van onze producten om hun groenaanslag te verwijderen. Bekijk dus zeker ook onze producten tegen groenaanslag in onze online winkel. Al meer dan 100 mensen kochten dit jaar bij ons één van onze producten om hun groenaanslag te verwijderen. Bekijk dus zeker ook onze producten tegen groenaanslag in onze online winkel.