Bezoek de winkel

De Boomdokter winkel

De Boomdokter winkel bestaat uit een winkelruimte en magazijn van zo’n 200m2. Onze winkel is een kleinschalige en lokale shop voor tuin- en boomliefhebbers die houden van kwaliteitsvolle gereedschappen. De producten die De Boomdokter aanbied zijn stuk voor stuk onderdeel van zijn eigen arsenaal aan professionele gereedschappen. Door er zelf mee te werken en ten ondervinden wat goed of minder goed is, kan een selectie gemaakt worden om duimen en vingers bij af te likken.

  • Je kan altijd rekenen op het advies en de expertise van ervaren mensen bij je aankoop.
  • Via de chatbox kan je jouw vragen stellen om zeker te zijn van jouw aankoop.

Producten in onze winkel

Alle producten in onze winkel zijn uitvoerig getest.

We verkopen enkel machines, toestellen, werktuigen en producten die we zelf ook gebruiken. Om te selecteren welke producten voldoen aan de kwaliteitsnormen, houden we deze zaken in de gaten:

  • Doet het product wat de producent belooft?
  • Is dit het beste product op de markt?
  • Heeft de producent of het merk het label: kwaliteitsmerk?

Je vindt in onze winkel ook een heleboel producten die we zelf hebben samengesteld. De Boomdokter heeft een ruime ervaring met bomen, planten, struiken en andere begroeiingen. Hij weet dan ook perfect wat er nodig is om je tuin te laten stralen.

Soms gebeurt het dat het ideale product niet voorhanden is op de markt. Dan maken we het zelf! De producten die we zelf ontwikkelen, zijn lokaal geproduceerd met oog op duurzaamheid en een groene leefomgeving.

Waarom winkelen bij De Boomdokter?

De Boomdokter winkel biedt een unieke winkelervaring. We hebben een andere aanpak dan de meeste van onze concurrenten en dat zie je dan ook in de honderden positieve reviews die we al van onze klanten kregen.

We differentiëren ons van de concurrentie dankzij onze persoonlijke service en onze vele jaren ervaring. We merken dan ook dat onze klanten erg tevreden zijn met het advies dat ze in onze winkel krijgen bij ieder product!