Bezoek de winkel

De Boomdokter komt niet alleen bij jou langs. Jij kan ook bij De Boomdokter langs gaan!

Maar voor je langs komt, kijk misschien eerst eens naar de openingsuren.

Vraag jij je af hoe de producten in onze webshop er in het echt uit zien? Shop je liever in een fysieke winkel dan via online kanalen? Dan is De Boomdokter shop de ultieme plaats om dat te doen. In de Bogaardestraat 236a in Maldegem kan je een bezoekje brengen aan onze winkel. Je vindt er dezelfde kwalitatieve producten die je ook in onze webwinkel en in onze eigen toolkit kan terugvinden.

De Boomdokter winkel

De Boomdokter winkel bestaat uit een winkelruimte en magazijn van zo’n 200m2. Onze winkel is een kleinschalige en lokale shop voor tuinliefhebbers die zich naast ons kantoor bevindt.

Een bezoekje aan onze winkel levert je de volgende voordelen op:

  • Vraag maar raak! Onze medewerkers voorzien je van professioneel advies
  • Bekijk de producten en hou ze in je handen voordat je ze koopt
  • Reken op het advies en de expertise van ervaren mensen bij je aankoop

Producten in onze winkel

Alle producten in onze winkel zijn uitvoerig getest.

We verkopen enkel machines, toestellen, werktuigen en producten die we zelf ook gebruiken. Om te selecteren welke producten voldoen aan de kwaliteitsnormen, houden we deze zaken in de gaten:

  • Doet het product wat de producent belooft?
  • Is dit het beste product op de markt?
  • Heeft de producent of het merk het label: kwaliteitsmerk?

Je vindt in onze winkel ook een heleboel producten die we zelf hebben samengesteld. De Boomdokter heeft een ruime ervaring met bomen, planten, struiken en andere begroeiingen. We weten dan ook perfect wat er nodig is om je tuin te laten stralen.

Soms gebeurt het dat het ideale product niet voorhanden is op de markt. Dan maken we het zelf! De producten die we zelf ontwikkelen, zijn lokaal geproduceerd met oog op duurzaamheid en een groene leefomgeving.

Waarom winkelen bij De Boomdokter?

De Boomdokter winkel biedt een unieke winkelervaring. We hebben een andere aanpak dan de meeste van onze concurrenten en dat zie je dan ook in de honderden positieve reviews die we al van onze klanten kregen.

We differentiëren ons van de concurrentie dankzij onze persoonlijke service en onze vele jaren ervaring. We merken dan ook dat onze klanten erg tevreden zijn met het advies dat ze in onze winkel krijgen bij ieder product!