Groene aanslag verwijderen doe je zo!

Categorie: varia

Groene aanslag op je oprit of tuinpad verwijderen

Breek je benen niet en maak definitief komaf met de groene aanslag op je klinkers en paadjes. Chemische producten werken snel maar kort en beschadigen bovendien je klinkers en de plantengroei rondom. Bekijk het liever op lange termijn en gebruik een ecologisch product op basis van enzymen en bacteriën. Dit werkt niet enkel langer, maar ook beschermend en onderhoudend.

Betrouwbaar langdurige oplossing

Deze producten tegen groenaanslag op basis van enzymen en bacteriën spelen perfect in op de symbiose tussen verwijderen, onderhouden en respect voor het leven. Deze levende organismen bestaan in poeder en vloeibare vorm. De eerste keer gebruik je een hogere dosis die vermindert na verloop van tijd.

[clickToTweet tweet=”Als je groene aanslag op klinkers buiten wilt verwijderen, moet je dat op lange termijn bekijken.” quote=”Als je groene aanslag op klinkers wilt verwijderen, moet je dat op lange termijn bekijken.”]

Hoe het product gebruiken?

  1. Meng het product met lauw water.
  2. Zorg dat de klinkers of paadjes droog liggen.
  3. Verdeel je mengsel over de oppervlakte en laat het zijn werk doen. De enzymen en de bacteriën beginnen als het ware de groene aanslag te verorberen. Na een tijdje veeg je die groene aanslag gewoon met een bezem weg.
  4. Na enkele dagen herhaal je dit proces met een kleinere dosis van het product. Afhankelijk van de graad van groenaanslag blijf je dit ritueel uitvoeren tot het volledig verdwijnt.
  5. Nadien gebruik je het product in het water waarmee je de klinkers op regelmatige basis reinigt. Met het onderhoudende effect van het product heb je een blijvend veilig en mooi resultaat.

Het is volledig ecologisch, wat een groot voordeel is! 

  • Het heeft een langdurige werking.
  • Het werkt beschermend met een onderhoudend effect.
  • De verhouding tussen prijs en kwaliteit is meer dan verantwoord.

 

Al meer dan 100 mensen kochten dit jaar één van onze producten om groenaanslag te verwijderen.
Bekijk de producten tegen groenaanslag in onze online winkel.