Het eerste woordenboek rond bomen

Categorie: Woordenboek

Dit eerste woordenboek brengt alles rond bomen in mensentaal.

Genoot je nooit een opleiding in verband met bomen, is het niet gemakkelijk om bepaalde bomen te benoemen of de naam van een boomziekte of plaag te vinden. Men gebruikt dikwijls specifieke woorden of termen, al dan niet in het Latijn. Vaak moeilijk om te begrijpen wat men juist bedoelt. Mijn woordenboek rond bomen zal die specifieke termen, al dan niet in het Latijn, in mensentaal zetten. Ik probeer op deze site alles verstaanbaar uit te leggen. Soms kan ik niet anders dan de juiste termen te gebruiken omdat er niet altijd een gepaste vertaling voor bestaat maar dat is zelden het geval. Daarom dat ik dit woordenboek opstelde.

.
Veel plezier!
De Boomdokter.
PS: als je zelf graag iets aanvult, stuur me dan een mailtje of bericht op mijn facebookpagina

[table id=2 /]