Beoordelingen en reviews

Wat vertellen klanten over De Boomdokter?

Beoordelingen en reviews worden verzamelt via het onafhankelijke Kiyoh, webwinkelkeur, trustlocal en google. En dit om de manier waarop jij bedient wordt, te verbeteren. De Boomdokter biedt  jou:

  • Een reputatie waar je kan op rekenen
  • Begrijpbaar advies van onze expert of adviseur
  • Waar voor uw geld!

Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur, kiyoh of trustlocal dan ben je verplicht om jouw naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur, kiyoh en trustlocal deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur en Kiyoh publiceert uw naam en woonplaats (géén mailadres!) eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Op deze pagina van De Boomdokter – Kiyoh vind je een overzicht van alle reviews die onze klanten de voorbije 2 jaren habben nagelaten. Ook als je een search doet op google vind je onze gegevens en de reviews die in het verleden werden achtergelaten. De reviews bij Kiyoh hebben betrekking op

  • de manier waarop jouw bestellingen afgehandeld worden
  • de klantvriendelijkheid van ons
  • de vlotheid waarmee je een bestelling kan plaatsen op de webshop van De Boomdokter

Je kan op de reviews van Kiyoh dus géén beoordelingen vinden van de producten. Die kan je dan waar vinden bij de producten in de webwinkel, onderaan het product en naast de tabbladen zoals technische informatie, extra info, …, zie screenshot hieronder:

beoordelingen bij producten De Boomdokter
Beoordelingen Kiyoh - De Boomdokter

Zelf een review geven op De Boomdokter

Uiteraard kan je zelf ook een reactie geven en je ervaringen delen met andere mensen.

Voor een Google review, hoe ga je tewerk?:

  1. Klik op deze link: https://g.page/deboomdokter/review
  2. log in met je google (gmail) account
  3. duid aan hoeveel sterren je De Boomdokter wil geven
  4. deel bijkomende informatie en schrijf jouw ervaring hier neer

Ook op Kiyoh kan je een reactie nalaten (als je tenminste klant bent):

gewoon klikken op deze link en de rest wijst zichzelf uit.

 

Wil je graag meer naakte waarheid? Schrijf je dan nu in!
Heb je genoeg van al de commerciële praatjes waar je toch niets wijzer van wordt? Ontdek bij De Boomdokter de naakte waarheid over groenperikelen. Laat hieronder je gegevens achter om een gratis melding te ontvangen wanneer een nieuw artikel is verschenen.