Betaling

Hoe kan ik betalen?

Online kan je betalen met:

bancontact (kaart en App), maestro, creditcard (Visa of MasterCard), PayPal, ING home pay, KBC en Belfius, Giropay of een handmatige overschrijving.

In de winkel kan je betalen met:

je Bancontact (kaart en App), payconiq, sumup, creditcard en contant geld ( tot max 3000€).

Heeft De Boomdokter een veilige betaalomgeving?

Ja.  Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving via het betaalplatform van Multisafepay. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken.

Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in je browser.

Kan ik contant betalen?

Je kunt alleen in onze winkel met contant geld betalen. Wij accepteren helaas geen contante betalingen aan de deur of bij het postkantoor. Plaats het product in je digitale winkelmandje en kies voor de optie om het in de winkel op te halen. Haal vervolgens je bestelling op en betaal met contant geld.

Kan ik achteraf betalen?

Nee, deze optie hebben wij nog niet ter beschikking.

Wat is het rekeningnummer van De Boomdokter?

Ons rekeningnummer is BE58001738732979. Vermeld bij het betalen altijd je naam en ordernummer. Wil je jouw eigen rekeningnummer wijzigen? Neem dan even contact met ons op.

Hoe kan ik met Bancontact betalen?

Je kan bij ons betalen met Bancontact-kaart en met de Payconiq by Bancontact-App, online en in onze winkels. Kies online bij het bestellen van jouw product voor de betaalwijze Bancontact en bevestig de betaling met je Bancontact-kaart of met de Payconiq by Bancontact-App op je smartphone. Je kunt de betaling ook afronden met alle individuele online bankieren Apps. Betalen met Bancontact is veilig en helemaal gratis.