Levertijd en verzendkosten

De Boomdokter doet zorgvuldig zijn best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór de middag worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt ons echter niet om dit altijd na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling een paar dagen langer duren. In het geval dat er niet binnen de paar dagen kan geleverd worden, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn steeds exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen worden telkens berekend tijdens het afrekenen en zijn afhankelijk van hoeveelheid en soms ook van omvang en/ of gewicht. Een volle pallet met 36 zakken meststof kan bvb niet verzonden worden voor dezelfde prijs als een snoeischaar.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD, Schenker of PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.