Kwaliteitsmerken

De Boomdokter gaat voor een goede service en een uitmuntende kwaliteit. We zijn dan ook niet tevreden met het eerste product dat we tegenkomen. Alle producten, toestellen en machines die we gebruiken, worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole, en testen (in de praktijk). Sommige gereedschappen worden een half jaar of langer door mezelf of professionele boomverzorgers/ tuiniers gebruikt in de dagelijkse praktijk. Dat is nog iets anders dan een “test”. Als het product niet volstaat, komt het niet voorbij onze drempel.

We letten vooral op deze kwaliteiten:

  • Doet het product wat de producent belooft?
  • Doet het misschien meer?
  • Bestaat er een product dat betere kwaliteit levert?
  • Is het een duurzaam product dat lang mee gaat?
  • Is het een milieuvriendelijk en ecologisch product?

Je vindt mijn kwaliteitsmerken terug in de werkvoertuigen van onze medewerkers, want wij verkiezen om zelf met de beste producten te werken. Alleen zo kunnen we die excellente service garanderen!

Je vindt in mijn webshop hetzelfde aanbod aan kwalitatieve producten die door ons team getest werden. Dit zijn onze kwaliteitsmerken. Alhoewel, ik spreek niet graag van “merken” maar eerder van kwaliteitsproducten. Geloof me, ieder merk heeft zijn goeie en minder goeie producten. En dus pin ik mij niet vast op een merk, want wat goed is van het ene merk kan slecht zijn van het andere. Ik verheerlijk bijgevolg geen enkel merk, maar sommige producten des te méér!

Onze kwaliteitsmerken